SPAANSE KRAAG

Besnijdenis bij Spaanse kraag

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Maak een afspraak

SPAANSE KRAAG

Besnijdenis bij Spaanse kraag.

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Maak een afspraak

Spaanse kraag, ofwel Paraphimosis

Spaanse kraag ook wel Paraphimosis genoemd. Dit is het geval als de voorhuid teruggetrokken is en niet meer teruggeschoven kan worden over de eikel. Hierdoor kan de voorhuid de eikel afknellen bij een erectie. Dit zorgt voor een pijnlijke eikel.

Wat voor klachten kunt ervaren bij Spaanse kraag?

U kunt de volgende klachten ervaren:

  • Het lukt u niet meer om de voorhuid terug te schuiven over de eikel, of dit gaat gepaard met veel pijn.
  • Bij een erectie komt de voorhuid achter de eikel vast komen te zitten, dit knelt de eikel af, waardoor de eikel pijn kan doen.
  • Door de afknelling kunt u ook moeite hebben met plassen.
  • Door de afknelling kan de eikel blauwpaars verkleuren.

Het hebben van een Spaanse kraag is erg vervelend. Hierdoor kunt u erg onzeker worden, dit kan ertoe leiden dat u opwinding vermijdt of liever geen geslachtsgemeenschap wilt.

Lees meer over ons

De behandeling

U kunt de voorhuid gaat koelen en soms neemt dan de zwelling af van de voorhuid, waardoor u de voorhuid weer over de eikel heen kunt schuiven.

Bij terugkerende klachten van Spaanse kraag is het nodig om de voorhuid operatief te verwijderen (besnijdenis). Over de operatie vindt u hier meer informatie over. Hiervoor kunt u bij ons terecht, neem contact met ons op.

Kosten en vergoeding

De kosten voor de ingreep bedragen €425,-

Bij een medische indicatie met een verwijzing van de huisarts of specialist wordt de ingreep wel vergoed. Hiervoor gelden andere tarieven. U kunt zich hiervoor bij ons informeren.

Ervaring van patienten

“Geruststellend!”

Ik kreeg een verwijzing om de voorhuid weg te laten halen. Ik vond dit heel beangstigend. Ik heb mij goed ingelezen en uiteindelijk ook geïnformeerd in het ziekenhuis. Gezien ik erg gespannen was, werd ik niet gerustgesteld. Toen heb ik ook contact gehad met MC Kliniek vanaf begin kreeg ik een begripvolle arts aan de lijn die mij geruststellende. Dit voelde voor mij heel goed. Daarom heb ik gekozen om de behandeling bij MC Kliniek uit te laten voeren. De operatie en herstel verliepen soepel.

Lees alle reviews

Maak direct een afspraak

Een afspraak maken voor de behandeling? Vul het afsprakenformulier in en wij nemen contact met u op.

Maak een afspraak