REVIEWS

Ervaringen en beoordelingen van andere patiënten.

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Review achterlaten

REVIEWS

Ervaringen en beoordelingen van andere patiënten.

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Review achterlaten

Beoordelingen van patiënten en ouders

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mijn zoon is ontzettend lief ontvangen!

Rated 5 out of 5
september 22, 2021

Mijn zoontje Mirsad 5 jaar is op 14 augustus 2021 besneden in MC Kliniek te Leeuwarden.
Drs. M. Chaudhry is een heel fijne arts , wij zijn goed geinformeerd over de hele behandeling en nazorg.
Mijn zoon is ontzettend lief ontvangen door de arts en zijn assistent en helemaal op zijn gemak gesteld, de ingreep is heel goed verlopen.
De kliniek en arts zijn goed bereikbaar telefonisch en per mail.
Deze kliniek is echt een aanrader, ik wil u nogmaals bedanken voor de goede begeleiding, goede zorg en lieve benadering naar mijn zoontje.
Vriendelijke groeten Sevim Bilgin en Mirsad Masnur.

Sevim Bilgin

Het resultaat is erg netjes geworden

Rated 5 out of 5
juli 24, 2021

Wij zijn zeer tevreden over de besnijdenis van onze 2-jarige zoon bij MC Kliniek. Vanaf binnenkomst werd onze zoon direct op zijn gemak gesteld door de zeer vriendelijke arts en vrouwelijke assistente. Dit was voor ons erg waardevol! De operatie werd professioneel uitgevoerd en het resultaat is erg netjes geworden. Ook het herstel verliep vlot en pijnloos (op het wakker worden na uitwerking van zijn roesje na). Binnenkort komen wij hier terug voor de besnijdenis van onze pasgeboren zoon.

Nienke

Heel netjes en goed gedaan

Rated 5 out of 5
januari 8, 2021

Onze zoon van 6 maanden is besneden bij MC Kliniek.
Ze hebben het heel netjes en goed gedaan.
We zijn erg tevreden!

Ehsan Faghiri

Wij zijn teruggekomen voor ons 2e zoontje!

Rated 5 out of 5
november 10, 2020

Wij hebben ons 2e zoontje ook laten besnijden bij MC Kliniek, allebei goed gegaan. De artsen waren zeer professioneel en heel vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd en de wond van ons zoontje was binnen week genezen. Hij heeft nergens last van gehad Ze hebben ook telefonisch met ons besproken wat er allemaal zou gebeuren en achteraf na de behandeling ook contact gehad hoe alles verlopen was. Zeker een aanrader !

Anis Ouerda

Super gedaan!

Rated 5 out of 5
september 20, 2020

Wij hebben onze zoon op 1 Augustus laten besnijden.
De artsen waren zeer professioneel en zeer vriendelijk.
Ze hebben ook telefonisch met ons besproken wat er allemaal zou gebeuren.
Super gedaan!

Shamier Ramlakhan

Geen pijn, snel genezen en mooi gedaan!

Rated 5 out of 5
september 26, 2019

Goede tips gekregen om de kleine af te leiden tijdens de ingreep. De lolly was een succes. De kleine heeft enige ongemak gekend nadat de verdoving was uitgewerkt, ook gehuild. Verder in de avond /nacht goed geslapen en gedronken. MashAallah! Hiermee is alles gezegd, mooi en snel genezen, geen pijn, geen last en echt mooi gedaan. Wij zijn de artsen erg dankbaar en raden hun manier van werken aan iedereen aan. Een aanbeveling is een koffieapparaat en een ‘besnijdenisdiploma’ uit te reiken als aandenken.

Shami Rajab

The operation was carried out neatly

Rated 5 out of 5
september 1, 2019

The ‘operation’ was carried out neatly. The way the doctors pursue my child was good. Stiches were put very goog. After 2 weeks my son could run and play normally. The only confusing part was when we had to find the address of MC Kliniek.

Syarif Riyadi

Vriendelijk personeel

Rated 5 out of 5
augustus 26, 2019

We hebben onze zoon bij MC Kliniek laten besnijden. Eerst uitleg gehad via telefoon. Toen afspraak gemaakt. Personeel is goed. Leggen alles goed uit stap voor stap. Alles is goed en zeer netjes gedaan. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om hier naar toe te gaan voor de behandeling.

Bella Ait

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2019

Ben godzijdank erg tevreden over de besnijdenis van MC kliniek en het resultaat. Kon direct mijn afspraak inplannen voor mijn zoontje van drie jaar, alles verliep zoals aangegeven. Tijdens en na de behandeling word je goed geadviseerd en ze nemen na de behandeling ook contact met je op. Ik merkte al snel op dat het advies om iedere dag in badje te doen en de Vaseline te smeren goed helpt. Het ziet er goed uit en lijkt snel te genezen Alhamdu liLLaah. Kan een besnijdenis, mits goed uitgevoerd, iedereen adviseren. Het is een stuk hygiënischer en ziet ook nog eens verzorgd en mooi uit. MC Kliniek, Dankjulliewel!

Hala Saoud

MC Kliniek is zeker aan te raden!

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2019

Iedereen was erg vriendelijk en ons zoontje werd goed ontvangen. Ook was het erg fijn om van te voren gebeld te worden met informatie over de ingreep. Dit was erg geruststellend en we zijn dus heel erg tevreden! MC Kliniek is zeker aan te raden!

van Es

Goed vertrouwelijk gevoel

Rated 5 out of 5
mei 24, 2019

Wij hebben onze eerste zoontje van 4 maandjes oud pas laten besnijden. De arts gebeld voor een intake, waar we duidelijke informatie kregen en 1 week later vond de besnijdenis plaats.
Onze zoontje heeft de prikjes niet gevoelt door de verdovingscrème hij heeft de hele ingreep gespeeld met papa en mama en fijn rustig gelegen en niet eens gehuild. Dit gaf ons als ouders een super gevoel ! Ook de Artsen gaven een goed vertrouwelijk gevoel bij ons..het herstel loopt goed onze zoontje heeft geen last ervan ,ook niet bij het plassen. Kortom We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede zorg wat we gekregen hebben.

Marjolein Glaser

Geruststellend

Rated 5 out of 5
augustus 3, 2018

Ik kreeg een verwijzing om de voorhuid weg te laten halen. Ik vond dit heel beangstigend. Ik heb mij goed ingelezen en uiteindelijk ook geïnformeerd in het ziekenhuis. Gezien ik erg gespannen was, werd ik niet gerustgesteld. Toen heb ik ook contact gehad met MC Kliniek vanaf begin kreeg ik een begripvolle arts aan de lijn die mij geruststellende. Dit voelde voor mij heel goed. Daarom heb ik gekozen om de behandeling bij MC Kliniek uit te laten voeren. Alles goed uitgelegd en al mijn vragen werden goed beantwoord. De operatie verliep soepel. Ik heb alleen de verdovingsspuitjes gevoeld, daarna niets meer. Het herstel verliep soepel zoals uitgelegd. Als je twijfelt raad ik de MC Kliniek zeker aan!

P vd M

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
april 5, 2022

Telefonisch goed geïnformeerd.
We zijn goed ontvang, alles is goed uitgelegd.
De arts en assistent waren erg geduldig!
Zoontje van 2,5 jaar voelde zich op zijn gemak.
Wij als ouders werden ook gerust gesteld.
1 week later, helemaal hersteld.
Wij zijn super tevreden!!!

Ouidad zoghlami

Erg tevreden!

Rated 5 out of 5
december 30, 2021

Ben algemeen erg tevreden. Goede communicatie duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Zowel de arts als de assistent waren professioneel.
Het ging om een besnijdenis van m’n 7-jarig zoontje.

Saikhan

Review achterlaten

Schrijf een review over MC kliniek.

Maak direct een afspraak

Een afspraak maken voor de behandeling? Vul het afsprakenformulier in en wij nemen contact met u op.

Maak een afspraak