WERKWIJZE

ONZE WERKWIJZE

Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe wij werken.

Afspraak maken

U kunt direct een online een aanmeldformulier invullen of u belt ons voor het maken van een afspraak.

U wordt door de assistent(e) teruggebeld voor het maken van een afspraak.

De afspraak krijgt u per mail met daarbij aanvullende informatie. Deze bestaat uit een informatiefolder met betrekking tot de voorbereiding en de nazorg. Daarnaast ontvangt u ook toestemmingsverklaring formulier. U dient deze informatie goed door te nemen alvorens u naar de afspraak komt.

Tijdens uw bezoek

Op de dag van de afspraak neemt u de onderstaande spullen mee:

  • (Bij kinderen) Ondertekend toestemmingsformulier (als u deze niet thuis kunt uitprinten, kunt u deze ook op locatie ondertekenen). Let op! Beide ouders dienen deze te ondertekenen.
  • Indien van toepassing neemt u speen en flesje drinken voor hem mee. Om hem te kunnen troosten.
  • Voordat de behandeling begint wordt u ontvangen door een assistent(e), deze neemt met u de gegevens van uw kind door en maakt hierbij een dossier aan voor uw kind.

Uitleg

U krijgt uitleg over de nazorg. Aan de hand van foto’s wordt er uitgelegd hoe de wondgenezing thuis uit zal zien. Zo weet u al van tevoren wat u kunt verwachten de eerste paar dagen na de operatie.

Voorbehandeling

Bij oudere kindjes wordt er soms een verdovende crème aangebracht, nadien moet u een half uur wachten alvorens de behandeling plaats kan vinden, dit is nodig zodat de crème goed kan intrekken in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid ook al verdoofd is zodat ze de prikjes van de verdoving zo min mogelijk voelen.

Betaling

Het bedrag van de behandeling kunt u voldoen door middel van pinbetaling op locatie.

Operatie

Voordat de ingreep begint heeft u nog de gelegenheid om vragen te stellen aan de arts. Als alles duidelijk is begint de behandeling en dit duurt ongeveer 15-20 minuten. Na de behandeling kunt u direct naar huis.

Herstel thuis

U krijgt van ons een nazorg formulier, waarop uitgelegd staat waar op u moet letten bij de wondverzorging.

Controle afspraak

Als de wond goed hersteld, is er normaal gesproken geen na controle nodig. Als er toch een reden is kunt u een controle afspraak inplannen.