OVER ONS

MC Kliniek is een gespecialiseerde kliniek op het gebied van besnijdenis van jongens en mannen.

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Maak een afspraak

OVER ONS

MC Kliniek is een gespecialiseerde kliniek op het gebied van besnijdenis van jongens en mannen.

  • Circumcisie door ervaren artsen

  • Zonder pijn en angst
  • Geen wachtlijst, direct geholpen

Maak een afspraak

De beste hulp door de beste dokters

Wij werken vanuit het volgende principe: “Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden.”

We streven naar een mooi cosmetisch resultaat met zo min mogelijk stress voor het kind… Ons streven is niet om de grootste, maar wel de beste kliniek te zijn.

Een ingreep zonder medische indicatie moet zo veilig mogelijk en zonder complicaties verlopen. U wordt uitsluitend behandeld door ervaren en gespecialiseerde artsen om zo de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Drs. M. Chaudhry
Drs. M. ChaudhryArts
Een operatieve ingreep vraagt om precisie werk en moet daarnaast zo prettig mogelijk verlopen. Samen met mijn collega zorgen we dat de behandeling pijnvrij en zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.”

BIG: 09922330701

Drs. N. Sadeghi
Drs. N. SadeghiArts
Met een klein team leveren wij kwalitatief hoge zorg op maat. Dit wordt door patiënten als zeer prettig en veilig ervaren. Ik sta voor u klaar om u te helpen.”

BIG: 9917638701

Dr. Meier
Dr. MeierArts
Na mijn opleiding tot uroloog-chirurg in Heerlen en Maastricht werk ik sinds oktober 1995 in het huidige VieCuri Ziekenhuis. Daarnaast voer ik graag operaties uit bij mannen met klachten van de voorhuid.”

BIG: 29022793101

Kosten en vergoeding

0 t/m 17 jaar: €289
Vanaf 18 jaar: €425

Bij een medische indicatie met een verwijzing van de huisarts of specialist wordt de ingreep wel vergoed. Hiervoor gelden andere tarieven. U kunt zich hiervoor bij ons informeren.

Bekijk alle tarieven

Ervaring van patienten

“Geruststellend!”

Ik kreeg een verwijzing om de voorhuid weg te laten halen. Ik vond dit heel beangstigend. Ik heb mij goed ingelezen en uiteindelijk ook geïnformeerd in het ziekenhuis. Gezien ik erg gespannen was, werd ik niet gerustgesteld. Toen heb ik ook contact gehad met MC Kliniek vanaf begin kreeg ik een begripvolle arts aan de lijn die mij geruststellende. Dit voelde voor mij heel goed. Daarom heb ik gekozen om de behandeling bij MC Kliniek uit te laten voeren. De operatie en herstel verliepen soepel.

Lees alle reviews

Maak direct een afspraak

Een afspraak maken voor de behandeling? Vul het afsprakenformulier in en wij nemen contact met u op.

Maak een afspraak